Volledig scherm
© Thinkstock

Treinverkeer vanuit Tiel naar Elst en Geldermalsen weer op gang na storing door blikseminslag

UpdateTIEL - Het treinverkeer tussen Tiel, Geldermalsen en Elst is woensdagochtend tussen 10.30 en 12.30 uur stil komen te liggen door een blikseminslag. Dat meldt ProRail. Door de inslag werkten meerdere spoorwegovergangen niet.

De stremming is bijna een uur eerder voorbij dan gedacht. 

Onder meer op de Predikbroedersweg stonden de spoorbomen een tijdje omlaag. Vervoerder Arriva heeft voor reizigers van Elst naar Tiel bussen ingezet. 

ProRail waarschuwt dat er vanmiddag nog meer onweersbuien worden verwacht en raadt reizigers aan het weerbericht en de reisplanners goed in de gaten te houden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Wie wil er op Frame-voetbal met Tygo? ‘Na een dag voetballen is ie kapot, maar heeft ie wel genoten’
    PREMIUM

    Wie wil er op Fra­me-voet­bal met Tygo? ‘Na een dag voetballen is ie kapot, maar heeft ie wel genoten’

    TIEL - Ze lijken als twee druppels water, zijn vrolijk, eigenwijs, beweeglijk en doen het goed op school. In veel dingen gaan tweelingbroers Mika en Tygo (6) gelijk op, maar niet in alles. Door een spieraandoening kan Tygo alleen maar toekijken als zijn broertje sport. Dat wil vader Martijn Zondag veranderen. Hij zoekt teamgenootjes en een club voor een Frame-voetbalteam.

Rivierenland