Volledig scherm
Jochem van Gelder in actie bij een van de corsoclubs tijdens zijn toernee. © Foto Jan Bouwhuis

Tv-presentator Jochem van Gelder verrast corsoclubs tijdens kennismakingsbezoek

TIEL - Een mooie verrassing voor de leden van de corsoclubs die meedoen aan het Fruitcorso in Tiel. De bekende televisiepresentator Jochem van Gelder maakt voorafgaand aan de corsodatum (21 september) een toernee langs alle deelnemende clubs. Daarmee maakte hij deze week een begin. In Varik, Geldermalsen, Buurmalsen-Tricht en Culemborg waren de bouwers blij met zijn komst.

Van Gelder kwam kennis maken met de deelnemers en een beetje sfeer proeven. Meteen werden ook opnamen gemaakt voor een video. Die filmpjes zijn te zien op de Facebookpagina van Fruitcorso Tiel.  Van Gelder trof veel enthousiaste deelnemers die graag met hem wilden praten en samen op de foto wilden. 'Wat zijn de mensen hier druk mee en wat betekent het corso veel voor al die vrijwilligers', laat hij weten. 

Volledig scherm
Jochem van Gelder met een detail van een van de corsowagens. © Eigen foto
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland