Bart Meesters
Volledig scherm
© Bart Meesters

Twee agenten gewond na ongeval op A2 bij Zaltbommel: bestuurster was onder invloed

WAARDENBURG/ ZALTBOMMEL - Twee agenten zijn gewond geraakt toen zij op de de A2 hulp verleenden aan een automobilist met pech. Het ongeval gebeurde even na 22.00 uur op de A2 tussen Waardenburg en Zaltbommel.

12 reacties

 • Carlo van Erp

  4 jaar geleden
  Jij bent niet de snuggerste of wel? Er staat duidelijk in het bericht dat de rijstroken afgekruist waren. Een hulpverleningsvoertuig (brandweer, politie, ambulance, rijkswaterstaat) mag daar gewoon staan met oranje of blauwe waarschuwingslichten. Op de foto zie ik een totaal verwoeste Mercedes met oranje flitslichten aan. Was de bestuurster onder invloed? Ja, blijkt uit een test. Waarvan en hoeveel? Is totaal niet interessant. Ze was dronken/high. En wordt een en ander aangedikt? Alleen daaruit haal ik dat je het niet zo op hebt met de politie of gezag in het algemeen. Geel vestje zeker?
 • G. Maassen-van hal

  4 jaar geleden
  Rood kruis betekent : Hier niet rijden toch?
 • johanna dree

  4 jaar geleden
  En tóch rijzen er vragen bij dit bericht.......- was de politie auto goed zichtbaar toen deze(uiteindelijk) alleen en dwars op de weg stond? - werd er zwaailicht/waarschuwingslicht gevoerd? (Ook politie heeft instructie bepaalde verlichting te voeren op bepaalde momenten).- klopt het dat bestuurster onder invloed was tijdens de aanrijding? Zo ja: waarvan en welke hoeveelheden?- wordt eea niet aangedikt en/of opgeblazen om de publieke opinie naar de hand van de politie te zetten? (Dit gebeurt nl aantoonbaar vaker.Vragenvragenvragen .....
 • Sam Buffer

  4 jaar geleden
  De weg was tevens dubbel afgekruisd. Was dat bij jou ook?
 • Enspijk

  4 jaar geleden
  Het zal helaas wel weer aflopen met een flutstrafje. Maar dit soort lieden mogen van mij ook lang achter tralies verdwijnen die horen niet thuis in onze maatschappij.Sterkte en beterschap voor beide politieagenten.