Volledig scherm
Aan de buitenzijde van het pand was woensdagavond niets te zien van de brand. © Persbureau Heitink

Twee keer brand in één week tijd bij ARN Recycling in Tiel

TIEL - Bij ARN Recycling in Tiel is voor de tweede avond op rij brand uitgebroken. De brandweer rukte woensdagavond rond 18.00 uur met drie wagens uit.

Het is nog niet bekend wat er precies aan de hand is. Aan de buitenkant van het pand aan de Biezenweide is geen rook te zien. 

Gisteren stond een spouwmuur in het recyclebedrijf in brand. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Vrienden ontmoeten elkaar in Tiel
    RIVIERENLANDERS

    Vrienden ontmoeten elkaar in Tiel

    Een bankje op de Groenmarkt in Tiel is een mooie ontmoetingsplek in hartje stad. Stomtoevallig ontmoeten Marianne Riswick en Jos Martens elkaar daar. ,,Een gewoon spontane ontmoeting tijdens de lunchpauze’’, zegt Riswick. ,,Gewoon hier even in de stad kunnen zitten en mensen spreken, dat zijn wel dingen waar ik gelukkig van kan worden. Zoals dat ik Jos hier nu tegen kom. Gewoon leuk.’’. Martens herkent zich daar wel in: ,,Het zijn de spontane dingetjes die het leuk maken. Je gaat van huis en je weet nooit wie je tegen komt. En dan ga je gratis hier op een van de bankjes zitten en is het afwachten wie je tegenkomt. Zoals nu Marianne. Geluk zit vaak in heel kleine eenvoudige dingetjes.’’

Rivierenland