Het station in Tiel staat op plek 4 van de meest gewaardeerde stations van 2020. In het gebouw rechtsboven zit onder meer de stationshuiskamer gevestigd.
Volledig scherm
PREMIUM
Het station in Tiel staat op plek 4 van de meest gewaardeerde stations van 2020. In het gebouw rechtsboven zit onder meer de stationshuiskamer gevestigd. © Raphael Drent

Van plek 286 naar plek 4 in één jaar tijd: station Tiel een van de meest gewaardeerde van Nederland

TIEL - Het station in Tiel staat landelijk op plek 4 van de meest gewaardeerde stations in 2020. Een sprong van jewelste: een jaar eerder stond het station nog op plek 286. Ook voert Tiel de Gelderse ranglijst aan, waarmee het Arnhem Centraal van de troon stoot.

2 reacties

  • willem vizee

    2 jaar geleden
    Willem Vizee Het is én blijft één van de mooiste gebouwen in mijn mooie Tielse stadje aam de Waal, ik ben er ook jaren in en uitgestapt in mijn forenzen tijd, maar toch was ik blij dat ik bij het bereiken van mijn VUT er niet meer moest zijn, want die treinen waren vreselijk om mee te maken!!!
  • Olga van der Veen

    2 jaar geleden
    Geweldig, dik verdient. Als westerling uit Delft maak vanaf maart tot november elke week gebruik van dit station. Zowel het personeel van de treinen als de huiskamer. Gastvrij en niets is teveel. Profiteert met deze titel. Tot maart.