Vechtersbazen aangehouden na ruzie in Tiel; één verdachte licht verwond met steekwapen

UPDATE/videoTIEL - Bij een vechtpartij in Tiel is zondagavond een gewonde gevallen. Twee mannen zijn aangehouden, waaronder de gewonde vechtersbaas. Die kon na behandeling door ambulancepersoneel door naar het politiebureau voor verhoor.

Rond 19.40 uur werd de politie gebeld door omstanders omdat er werd gevochten bij de rotonde van de Laan van Westroijen en De Hennepe. 

Steekwapen getrokken 

Bij het handgemeen had één van de verdachte een steekwapen getrokken en de ander daarmee verwond.  Van ernstige verwondingen was volgens de politie geen sprake. 

De gewonde man is ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. Daarna werd hij aangehouden en meegenomen voor verhoor. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Ook ander verdachte aangehouden

Ook een andere verdachte is meegenomen voor verhoor. Wat er precies is gebeurd en wat de rol van beide betrokkenen is geweest, moet uit verhoor blijken.

De leeftijd en de woonplaats van de verdachten kon de politie zondagavond niet geven. 

Volledig scherm
Hulpdiensten op de kruising van de Laan van Westroijen en de Hennepe in Tiel. © Marco van Deick/Persbureau Heitink
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland