Verdachte aanslag Peter R. de Vries deed mee aan So You Think You Can Dance

videoTIEL - ,,Ouders willen mij op het rechte pad. Maar ik ben op het dievenpad, want ik wil uit deze crisis.” De 21-jarige Delano G. uit Tiel droomde ooit van een carrière als rapper. Nu hij wordt verdacht van de moordpoging op Peter R. de Vries krijgt hij op een andere manier landelijke bekendheid.   

8 reacties

 • henri Dijken

  3 maanden geleden
  Toch fijn dat je als verdachte door de krant alvast veroordeeld bent. Ik vind het een serieuze krant onwaardig dit soort artikelen. Heeft de verdachte al bekent? Is er al wat bekend dan? Julie beschadigen mensen op voorhand of deze verdachte nu de dader is of niet doet er voor de mensen niet meer toe want het was toch al misdadiger toch?
 • Mies Gooyer

  3 maanden geleden
  Horst, wat loop je steeds bijdehand te doen. Kom je om iedereen recht te zetten of heb je ook een mening over het artikel? Ik heb wel een mening over deze wanna be rapperd, hij is niet stom, hij heeft geen iq en eq, dus is gewoon heel dom. En dan denk je inderdaad niet verder dan je portemonnee. 'Mensen' die zulke uitspraken doen horen per definitie achter de dikke deur. Heb je niets aan als maatschappij.
 • Carel Kuijer

  3 maanden geleden
  De vorige huurmoordenaar werd beloond met 28 jaar gevang!
 • J.M. Horst

  3 maanden geleden
  @Tamara. Het onderzoek moet nog worden afgerond en de rechter moet zeer vermoedelijk nog spreken. Maar jij weet de straf al die hij gaat krijgen. Als je zo helderziende bent, dan had je beter Peter R. de Vries kunnen waarschuwen voor deze aanslag.
 • Tamara Brandenburg

  3 maanden geleden
  Levenslang moet hij krijgen en niet na 8 jaar weer vrij. Dat is nl. het probleem hier in Nederland. Voor moord na 8 jaar vrij, je krijgt andere identiteit, geld , huis. Echt bizar! Hoop dat daar eens naar gekeken wordt en aan gaan passen. Voor een moordaanslag levenslang. Als je iemand van het leven wilt beroven dan opsluiten voor de rest van zijn/haar leven! In andere landen worden je vingers afgehakt als je iets jat en terecht. Nederland is te soft! Hogere straffen!!!

Rivierenland