De politie neemt poolshoogte in de straat Pimpernel in Tiel waar de vermeende schutter van Peter R de Vries zou wonen.
Volledig scherm
PREMIUM
De politie neemt poolshoogte in de straat Pimpernel in Tiel waar de vermeende schutter van Peter R de Vries zou wonen. © Raphael Drent

Verdachte schutter Peter R. de Vries had al als tiener een fors strafblad: ‘Hij was een meelopertje’

updateDe 21-jarige Rotterdammer Delano G., die vast zit voor de moordaanslag op Peter R. de Vries, heeft al fors een strafblad. Hij is door de kinderrechter in Arnhem in februari 2017 veroordeeld voor twee diefstallen met geweld en afpersing samen met anderen. 

8 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Bijzonder al die verontreiniging nu. Al maanden zijn er extreem bedreigende taferelen op gewone medewerkers van een fruitbedrijf. Lijkt dat we daar niet mee zitten. Rutte of Grappigminister nooit over gehoord. Het is toch duidelijk 10 jaar stemmen op Rutte leverde overal in dit land een puinhoop op. Dus; wilt u allemaal niet zo zeuren! Hoort er bij!
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  Wally G. Wat bedoel je precies? Preventief 10.000€ netto per maand voor jongeren in de risicogroep? Denk je echt dat ze dan tevreden zijn? Lui die zelf zeggen niet mee te willen doen aan de samenleving en letterlijk alles doen voor snel geld? Dat helpt dan niet. Of probeer je over de rug van criminele jongeren met een migratieachtergrond je eigen uitkering te verhogen?
 • patrick wijgman

  2 maanden geleden
  ….valt me op dat dat uitschot altijd rapper is of denkt te zijn , bij mij in de buurt rijden dat soort kereltjes in auto’s van dik 100.000 euro rond….en de politie groet ze gewoon. Tijdbommen zijn het.
 • Cor Beets

  2 maanden geleden
  Hoezo wally Uitkeringen omhoog ik zou ze gewoon een top salaris geven als ik jouw was. Er moet juist strenger gecontroleerd worden op jongeren die thuis lopen met een uitkering en met dure kleding,auto's enz gezien worden.
 • Jessica Berends

  2 maanden geleden
  En hij is een neef van een kopstuk in de moordende van Taghi, lezen we net. Toch mogen we van Inez Weski geen enkel verband leggen met hem of die zaak. Ja ja, en de kerstman bestaat echt.
 1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Rivierenland