Volledig scherm
© William Hoogteyling

'Verkoop corsokaarten komt op stoom met goede weersvoorspelling'

TIEL - De verkoop van kaarten voor het Fruitcorso begint goed te lopen, meldt de organisatie. Tribunekaarten voor het middagcorso zijn al bijna uitverkocht.

,,Aanvankelijk liep het niet storm maar de laatste dagen begint het goed te lopen", meldt woordvoerder Fred Eggink. ,,De weersvoorspelling ziet er heel goed uit, veel mensen wachten daar toch op."

Vanwege de moeilijke financiële positie van het evenement, moeten bezoekers dit jaar betalen om het corsoparcours op te komen. Voor het parcours kunnen dagkaarten (5 euro) of kaarten voor alle evenementen het hele weekend (10 euro) gekocht worden. De organisatie heeft geen overzicht van hoeveel parcourskaarten er op dit moment verkocht zijn. Ook de gebruikelijke tribunekaarten zijn nog te koop. Voor het middagcorso zijn nog zo'n 300 van de 2.100 tribunekaarten beschikbaar. Voor het 'Corso by night' zijn enkele honderden kaarten verkocht.

Belangstellenden hebben ook ter plekke nog voldoende gelegenheid om kaarten te kopen. langs het parcours zijn zes ingangen met meerdere kassa's waar contant en met pinpas betaald kan worden. ,,Als het echt heel druk wordt, kunnen mensen op dat moment nog steeds beter online kaarten bestellen", oppert Eggink. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland