Volledig scherm
Sharmaine Bakici - Wiedenhof. © Raphael Drent

Vier paar dansschoenen staan bij Sharmaine Bakici in de kast

RIVIERENLANDERSTIEL - Drie dagen per week is Sharmaine Bakici-Wiedenhof (28) afwisselend de gastvrouw van cultureel centrum Zinder en schouwburg de Agnietenhof in Tiel. 

,,Ik zie niet veel voorstellingen of films. Ik zit altijd voor bij de receptie.’’ Vroeger was het toneel haar podium. ,,Op mijn vierde was ik al leerling bij De Plantage. Ballet, musical. Alles wat met dansen te maken had. Later ben ik gaan stijldansen. De samba is mijn favoriete dans. Mijn dansschoenen heb ik nog. Vier paar in totaal.’’ Dansen doet ze niet meer. ,,Ik ben moeder van Cem, ons zoontje van 15 maanden. In mei verwachten we ons twee kindje.  Ik hoop op een meisje. Dat noemen ze een koningskoppel, toch? Eerst wilde ik vier kinderen. Ik kom zelf uit een gezin van vier. Maar als het ons gegeven is, houden we het bij drie.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 628.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland