TIEL - Dinsdagmiddag 16 februari rond 15.40 uur staat de voorkant van een woning aan de Zonnedauw in Tiel volledig in brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. De brandweer werd met meerdere wagens ingezet om de brand onder controle te krijgen. Of er personen gewond zijn geraakt, is nog onduidelijk.
Volledig scherm
TIEL - Dinsdagmiddag 16 februari rond 15.40 uur staat de voorkant van een woning aan de Zonnedauw in Tiel volledig in brand. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet duidelijk. De brandweer werd met meerdere wagens ingezet om de brand onder controle te krijgen. Of er personen gewond zijn geraakt, is nog onduidelijk. © AS Media

Vlammen slaan uit woning bij felle brand in Tiel

TIEL - De brandweer in Tiel is vanmiddag kort na 15.30 uur uitgerukt voor een uitslaande brand in een woning in Tiel. De voorkant van een woning aan de Zonnedauw in Tiel stond volgen getuigen volledig in brand.

  1. Spanning over Werelderfgoedlijst loopt op bij Fruitcorso: ‘Eén van meest bijzondere evenementen ter wereld’
    PREMIUM

    Spanning over Werelderf­goed­lijst loopt op bij Fruitcorso: ‘Eén van meest bijzondere evenemen­ten ter wereld’

    TIEL – Het Tielse Fruitcorso, nu nog nationaal immaterieel erfgoed, kan deze maand een plaats op de felbegeerde Unesco Werelderfgoedlijst bemachtigen. Cultuurminister Ingrid van Engelshoven nomineerde de gehele Nederlandse corsocultuur in 2020 voor een plek op de lijst. De kogel gaat half december door de kerk, maar de spanning loopt inmiddels torenhoog op bij de organisatie.

Rivierenland