Volledig scherm
Een vleermuis © Shutterstock

Vleermuis verdwaald in ziekenhuis Tiel

TIEL - Opeens vloog er donderdag een vleermuis door de gangen van Ziekenhuis Rivierenland Tiel. Medewerkers van het ziekenhuis slaagden erin om het vliegende beest te vangen en veilig weg te brengen naar een plek buiten het ziekenhuis waar hij zich veilig kan voelen.

Volgens een woordvoerder van het ziekenhuis is de vleermuis vermoedelijk gedesoriënteerd geraakt door het mistige weer en per ongeluk het ziekenhuis in gevlogen: ,,Het dier vloog door de wachtruimtes voor de poliklinieken. De bezoekers keken er overigens amper van op, mensen hebben vaak wel iets anders aan hun hoofd als ze daar zitten.’’ De volksgezondheid is op geen enkele manier in het geding gekomen: ,,Het was wel fijn dat de vleermuis niet op de zorgafdelingen is gekomen. Dat was vervelend geweest.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland