Apres ski party in Zinder.
Volledig scherm
Apres ski party in Zinder. © Foto Raphael Drent

Voor de eerste keer Après ski in Tiel met Schlager King

TIEL - Grote pullen bier, broodjes worst, apfelstrudel en schlagermuziek van DJ Schlager King. Cultureel centrum Zinder in Tiel beleefde donderdag haar allereerste après-skifeest voor thuisblijvers, waarvoor Appelpop-bestuurslid André Keij zich ontpopte als DJ Schlager King.

De timing was goed in deze kwakkelwinter, want er dwarrelde een verdwaalde natte sneeuwvlok op Zinder terwijl Keij erkende feesthits als Ich bin wie du van Marianne Rosenberg uit de luidsprekers liet schallen: ,,Er is veel goede Duitse muziek. Ik hou ook van Rammstein, maar dat is hier even wat minder passend‘’, zegt Keij lachend. 

Hij had zich voor de gelegenheid overigens niet in een Lederhose gehesen. Maar een namaak sneeuwpop, bier en een skihut zorgden in Tiel toch voor een après-skisfeertje. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland