Volle bak woensdagavond in het Wadenoijense kerkje: de helft van de bijna tweehonderd belangstellenden kon vooraan zitten, de andere helft stond achterin.
Volledig scherm
PREMIUM
Volle bak woensdagavond in het Wadenoijense kerkje: de helft van de bijna tweehonderd belangstellenden kon vooraan zitten, de andere helft stond achterin. © dg

Wadenoijen boos en bezorgd over nieuwe weg, maar dé oplossing voor iedereen bestaat niet

Boosheid en bezorgdheid die diep zitten: maar liefst een kleine tweehonderd Wadenoijenaren propten zich woensdagavond in het kleine kerkje. Stoom afblazen over de Tielse plannen om een drukke weg tussen Passewaaij en A15 langs hun dorp te leggen. Maar ‘hoe dan wel’ is een ander verhaal: veel opties, veel meningen, veel uiteenlopende belangen.

2 reacties

  • IJ van Empel

    2 maanden geleden
    Na alle jaren betrap ik mij op een best zeldzaam: onaardige mening. ‘ De Wadenoijers willen wel érg veel !” Waar een miezerig klein dorp zich structureel heel groot laat gelden. ( door vaak dezelfde mensen ) . Wij Passewaaijers willen ook graag prettig en veilig bereikbaar wonen.
  • Walter Verberg

    2 maanden geleden
    Ongeloofelijk dat wadeoijen al jaren dwarsligt maar wel blijft klagen over het toegenomen verkeer in het dorp.het verbreden van provinciale weg is ook geen oplossing omdat dat ook niet toereikend zal zijn ,er word nu gepraat dat tiel twee ontsluitingswegen heeft maar in principe is het er maar 1 .via het oude kwadrant kom je alsnog uit bij de berenkuil en voegen deze twee ontsluitingswegen zich weer samen op de provinciale weg richting a15.