Waylon en Kraantje Pappie terug op Appelpop

videoTIEL - Met de bekendmaking van Waylon, Kraantje Pappie, Miss Montreal, Lil'Kleine en het duo HAEVN is het programma van Appelpop 2018 compleet.

Waylon, Kraantje Pappie, Lil'Kleine, Miss Montreal HAEVN, die alle vijf al eerder op het Tielse muziekfestival speelden, staan allemaal op het zogeheten MainStage in de megatent.Eerder dit jaar liet de festivalorganisatie Stichting Muziekstad Tiel (SMT) al weten dat op dit podium ook Chef'Special, BLØF, Golden Earring en Wulf een show zullen verzorgen.

MainStage

Bracht SMT voorheen altijd de volledige line-up in één keer naar buiten middels een openbare programma- en videopresentatie, dit keer is gekozen voor een andere opzet: onder de noemer 1, 2, 3 LET's GO!; werd afgelopen woensdag de complete invulling van het derde podium naar buiten gebracht, een dag later dat van podium twee en vandaag dat van MainStage.

In het totaal treden vrijdag 7 en zaterdag 8 september 28 acts voor het voetlicht aan de Tielse Waalkade. Net als de voorgaande 26 jaar is ook dit keer de entree weer gratis.

Volledig scherm
Kraantje Pappie. © ANP
Volledig scherm
Waylon. © ANP
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland