De climax van de achtervolging in mei 2020: de politie heeft de op hol geslagen Tielenaar bij Velddriel met aanhanger en al van de weg gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De climax van de achtervolging in mei 2020: de politie heeft de op hol geslagen Tielenaar bij Velddriel met aanhanger en al van de weg gereden. © Bart Meesters/Meesters Multimedia

Wegpiraat woedend op politie: zij hadden hém in gevaar gebracht bij dollemansrit

TIEL – Het Openbaar Ministerie (OM) vindt dat de 29-jarige wegpiraat uit Tiel - die op 30 mei vorig jaar veel weggebruikers en politieagenten de schrik op het lijf joeg in Waardenburg, Opijnen en Zaltbommel - twee jaar cel plus behandeling moet krijgen. 

4 reacties

 • Alfred Diepeveen

  1 jaar geleden
  Hij gaat gewoon weer rijden. Probleem bij de basis aanpakken. Iedereen die liegt in de regering vliegt er uit. Dan bij justitie heel fors reorganiseren. Politie op sterkte brengen. Dan handhaven en pakkans vergroten.
 • Els Weber-van Dreuten

  1 jaar geleden
  Zelfs de eis is nog te laag voor zulk soort overtredingen, hij mag nog in zijn handen knijpen dat er geen doden zijn gevallen.
 • Frans van Raaij

  1 jaar geleden
  Met zulke reacties, NOOIT geen rijbewijs meer. Droeftoeter!
 • A I Anders

  1 jaar geleden
  Als je ziet wat die doodrijder van een jong meisje uit Beusichem voor straf krijgt, zal hij er ook wel met een werkstrafje vanaf komen.