De climax van de achtervolging in mei 2020: de politie heeft de op hol geslagen Tielenaar bij Velddriel met aanhanger en al van de weg gereden.
Volledig scherm
PREMIUM
De climax van de achtervolging in mei 2020: de politie heeft de op hol geslagen Tielenaar bij Velddriel met aanhanger en al van de weg gereden. © Bart Meesters/Meesters Multimedia

Wegpiraat woedend op politie: zij hadden hém in gevaar gebracht bij dollemansrit

TIEL – Het Openbaar Ministerie (OM) vindt dat de 29-jarige wegpiraat uit Tiel - die op 30 mei vorig jaar veel weggebruikers en politieagenten de schrik op het lijf joeg in Waardenburg, Opijnen en Zaltbommel - twee jaar cel plus behandeling moet krijgen. 

6 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Hij gaat gewoon weer rijden. Probleem bij de basis aanpakken. Iedereen die liegt in de regering vliegt er uit. Dan bij justitie heel fors reorganiseren. Politie op sterkte brengen. Dan handhaven en pakkans vergroten.
 • pietje bell

  2 maanden geleden
  het probleem hier in nederland is, je kunt ze hun rijbewijs innemen, nooit meer laten rijden enz enz maar ze stappen toch in en de volgende straf is weer een lachertje.
 • Johann Janssen

  2 maanden geleden
  die wegpiraat een flinke douw geven neem zijn rijbewijs in en laat hem nooit meer toe achter het stuur. wat een arrogante kwast.
 • Els Weber-van Dreuten

  2 maanden geleden
  Zelfs de eis is nog te laag voor zulk soort overtredingen, hij mag nog in zijn handen knijpen dat er geen doden zijn gevallen.
 • Frans van Raaij

  2 maanden geleden
  Met zulke reacties, NOOIT geen rijbewijs meer. Droeftoeter!
 1. Zwembad Waalslag Tiel schrapt vrij zwemmen wegens overlast van jeugd: ‘Triest, maar kunnen niet anders’
  PREMIUM
  24

  Zwembad Waalslag Tiel schrapt vrij zwemmen wegens overlast van jeugd: ‘Triest, maar kunnen niet anders’

  TIEL - Vrij zwemmen in Zwembad Waalslag in Tiel is voorlopig van de baan, heeft het zwembad in overleg met de gemeente besloten. Door aanhoudende overlast van een groep jongeren is het onderdeel vrij zwemmen in het programma aangepast naar gezinszwemmen. Daardoor zijn alleen nog jongeren onder de 18 welkom als ze begeleid worden door een volwassene die in het bezit is van een diploma.

Rivierenland