Volledig scherm
Tiel 18/06/2019 Rivierenlanders Ying Lui iov Gelderlander foto Raphael Drent © Foto Raphael Drent

Ying wil de wereld rond, maar niet als stewardess

rivierenlandersTIEL - Ze heeft net haar mbo-opleiding luchtvaartdienstverlening afgerond, maar als stewardess de wereld rondvliegen bleek niet de ultieme droom voor Ying Lui.

En dus heeft de 19-jarige zich ingeschreven voor een opleiding Human Resource Management aan Avans Hogeschool in Den Bosch. 

Hoe de van oorsprong Groningse dan toch in Tiel terechtkomt? ,,Ik ga bij mijn tante wonen. Daar woon ik nu net een maand. Nu zijn we even gezellig de stad in.’’

,,Mijn droom is wel om later veel van de wereld te zien. Sowieso heel Azië, want daar woont veel familie van me. En in Amerika ook, dus daar wil ik ook graag heen. Dat zal met mijn nieuwe opleiding niet als stewardess zijn. Maar gewoon in mijn vakantie, dat is ook prima.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 709.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland