Volledig scherm
De Amerikaanse soulzangeres Michelle David. © ANP

Zangeres Michelle David debuteert op Appelpop

TIEL - Nadat woensdag de complete line-up voor het derde Appelpoppodium bekend werd gemaakt, is vandaag de gehele invulling van de tweede bühne - het zogeheten GoTan Stage - naar buiten gebracht. Onder andere gospel- en soulzangeres Michelle David is aan het programma toegevoegd.

Volledig scherm
Jacqueline Govaert deelt - als zangeres van Krezip - in 2008 handtekeningen uit op Appelpop. © Rapha‘l Drent

De organisatie van het Tielse muziekfestival Appelpop kondigde eerder dit jaar al aan dat Ronnie Flex en zijn kompanen van Deuxperience, Jacqueline Govaert, Johan en de Nederlands-Nieuw-Zeelandse formatie My Baby 7 en 8 september op het tweede podium staan. 

Aan dit lijstje zijn nu 3 nieuwe acts toegevoegd, waaronder de van origine Amerikaanse zangeres Michelle David, die samen met The Gospel Sessions op een set vol authentieke gospel en soul komt trakteren. 

DeWolf

Daarnaast treedt de psychedelische bluesrockband DeWollf op, die in tegenstelling tot David al eerder op Appelpop speelde. Tot slot is dit 27e festivaljaar Big2 van de partij. Deze rapper sierde al eerder de line-up als wederhelft van hiphopduo The Opposites, maar gaat dit keer een solo-concert verzorgen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland