Foto ter illustratie
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie © Raphael Drent

Ziekenhuis Rivierenland kampt met zorginfarct: ‘Een vierde golf kunnen we niet aan, laat je daarom vaccineren’

TIEL - Artsen en verpleegkundigen van Ziekenhuis Rivierenland in Tiel zijn moe, kampen nog steeds met klachten uit de eerste coronagolf en het ziekteverzuim neemt toe. De rek is eruit bij de zorgmedewerkers, en daarom doet het ziekenhuis een oproep aan iedereen om zich te laten vaccineren.

12 reacties

 • Monique Koopmans

  1 jaar geleden
  Wat een onzin. Check het Coronadashboard. Klik op onze veiligheidsregio en zoek de ziekenhuisopnames.....Niks infarct. Laat je toch allemaal niet zo opjutten door de media....
 • Charles de Wit

  1 jaar geleden
  Wegma hou eens op met liegen; je weet heel goed dat 80% van de ic patienten met corona ongevaccineerd zijn. Degenen die niet KUNNEN daargelaten, de asocialen blokkeren nu dus de zorg voor mensen met hartziekten, kanker enzovoort. Plus je weet goed dat we gewoon mensen tekort komen, en het duurt jaren voordat je deze opgeleid hebt (4 algemeen, 2 specialisatie verpleegkundigen, 6 algemeen, 2 specialisatie artsen) en er is leegloop omdat mensen overwerkt worden door jullie.
 • martien vondenhoff

  1 jaar geleden
  de mensen die echt niet gevaccineerd willen worden laat die dan thuis in bed blijven en voor de rest zou ik zeggen flink bidden
 • Edwin Hinloopen

  1 jaar geleden
  Net terug van een weekje herfstvakantie in het buitenland. Overal zie je mensen mondkapjes dragen, ook in de landen die je doorkruist voordat je weer in Nederland bent. Wanneer je net over de Nederlandse grens een wegrestaurant bezoekt zie je drommen landgenoten mondkaploos elkaar verdringen voor zuilen waar je je bestelling kunt plaatsen. Zelden van zo'n intensief spreading event getuige geweest.
 • Dick Blom

  1 jaar geleden
  Ben er klaar mee geen vaccinatie geen opname in het ziekenhuis. Ga maar in je kerk liggen