Volledig scherm
Peter Meijer. © Raphael Drent

Zoon van 'Opa Appelpop'

RIVIERENLANDERSAls Adri Meijer 'Opa Appelpop' wordt genoemd is het niet vreemd dat zijn zoon al 23 jaar bestuurslid is van popfestival dat vrijdag van start gaat op de Waalkade in Tiel. 

,,Café De Stoof was van mijn vader. Op de parkeerplaats werd de eerste aflvering van Appelpop gehouden’’, zegt Peter Meijer (50) uit Tiel. Hij zorgt er voor dat het de sponsors aan niets ontbreekt. ,,We hebben 200 sponsors. Daar zit visboer bij en er zijn grote jongens. De sponsorpakketten variëren van 350 euro tot 20.000 euro.’’ Dit jaar combineert hij zijn vrijwilligerswerk voor Appelpop met het realiseren van zijn grote droom. ,,Sinds januari heb ik een eigen restaurant in Amersfoort: Ribsfactory. Zeven dagen per week open. Nee, ik zit niet stil.’’

Rivierenlanders
De Gelderlander portretteert dagelijks de inwoners van Rivierenland. Hoe is het leven, waar dromen ze over, waar genieten ze van, waar kijken ze naar uit, wat heeft ze veranderd? Dit is Rivierenlanders. Aflevering 594.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Rivierenland