Zwembad Waalslag in Tiel.
Volledig scherm
PREMIUM
Zwembad Waalslag in Tiel. © Raphael Drent

Zwembad Waalslag Tiel schrapt vrij zwemmen wegens overlast van jeugd: ‘Triest, maar kunnen niet anders’

TIEL - Vrij zwemmen in Zwembad Waalslag in Tiel is voorlopig van de baan, heeft het zwembad in overleg met de gemeente besloten. Door aanhoudende overlast van een groep jongeren is het onderdeel vrij zwemmen in het programma aangepast naar gezinszwemmen. Daardoor zijn alleen nog jongeren onder de 18 welkom als ze begeleid worden door een volwassene die in het bezit is van een diploma.

24 reacties

 • Cor Beets

  2 weken geleden
  De gene aanpakken en net zoals vroeger een hesje aan en het onkruid laten wieden langs de straat net zoals vroeger toen kreeg de jeugd ook een taakstraf. En er is gelijk een oplossing voor al dat onkruid. Ze vinden dat niet leuk wsnt dan worden ze uitgelachen door de andere jeugd. Dus wijk agent doe er iets aan een boete help niet.
 • Gerry Rutten

  2 weken geleden
  Landelijk probleem, wie zij toch die jongeren? Als juffrouw Kaag het zo stelt is het geen probleem, nu blijkt een dergelijke opmerking te dicht bij de waarheid te komen. Wat een hypocriete bende!
 • m bruijn

  2 weken geleden
  @Ceciel Buijser: En jij denkt dat een donderpreek helpt? IJdele hoop. Ik denk dat de haat tegen de (Nederlandse) overheid alleen maar toeneemt.
 • Charles de Wit

  2 weken geleden
  Martin Reekers Vrees dat ze al geen opvoeding hebben gehad, dus zal het niks uitmaken of die nu mee zouden komen.
 • joop van ijzendoorn

  2 weken geleden
  De weg van de minste weerstand, in wat voor triest land leven wij.

Rivierenland