Volledig scherm
Doelman Bono Barten en verdediger Bram Jacobs. © Fotomeulenhof

Barten en Jacobs promoveren met Gemert

STAPHORST - Bono Barten en Bram Jacobs spelen komend seizoen in de derde divisie. De keeper uit Sint Anthonis en verdediger uit Sambeek wonnen zaterdag met Gemert de finale van de play-offs van Staphorst: 2-4 over twee duels.

Gemert verdedigde in Staphorst met verve een 2-1 voorsprong, opgedaan in het heenduel van woensdag. Daarin kwam de nummer twee van de hoofdklasse B zondag opnieuw in de beginfase met 1-0 achter.

Ferdi ter Avest liet Barten met een pegel in de kruising kansloos. Daarna rechtte Gemert voor de tweede keer in vier dagen de rug. Twee keer sloeg spits Ralf Kemper toe: een keer voor én een keer na rust. Daarmee tekende hij - ondanks meerdere ballen op het aluminium - voor de 1-2 eindstand.

Naast Barten en Jacobs spelen volgend seizoen ook Desny Royendijk (Cuijk) en Stijn van den Broek (Sint Anthonis) met Gemert in de derde divisie. Zij komen over van respectievelijk JVC Cuijk en DSV.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal