Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans van de Haar. © BSR Agency

Bekertoernooi FC Lienden al voorbij

KLOETINGE - Het TOTO KNVB bekertoernooi eindigt voor FC Lienden nog voordat het überhaupt begonnen is. In de voorronde - op bezoek bij eersteklasser Kloetinge - ging de ploeg van trainer Hans van de Haar met 1-0 onderuit.

Kloetinge en FC Lienden hielden elkaar lang in evenwicht, al kreeg de thuisploeg de meeste kansen. Ronaldo Meijer vond tweemaal de vuisten van doelman Menno Heus en een schot van Daan Esser ging maar net over. Aan de andere kant vond FC Lienden-spits Guyon Fernandes de doelman van Kloetinge op zijn pad, toen hij van dichtbij inschoot.

In de tweede helft kwam de thuisploeg wel op voorsprong. Nadat Heus een Kloetinge-aanvaller neerhaalde, ging de bal op de stip. Jeremy Hubregtse faalde niet: 1-0. In de laatste minuut kreeg Tom Menting nog de kans op 1-1, maar zijn inzet belandde in het zijnet.

Komende zondag begint voor FC Lienden de competitie. Dan staat de thuiswedstrijd tegen DEM op het programma.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal