Verdediger Shuremy Felomina van FC Lienden.
Volledig scherm
Verdediger Shuremy Felomina van FC Lienden. © BSR Agency

Felomina: ‘Missen een échte killer’

LIENDEN - Na drie competitiewedstrijden staat FC Lienden pas op twee punten. Op De Abdijhof, ook voor de derde wedstrijd van het seizoen weer het decor, werd het tegen koploper Groene Ster uit Heerlerheide 0-0. Shuremy Felomina vindt dat FC Lienden een échte killer mist.

,,Als we nog tien minuten hadden doorgevoetbald hadden we er sowieso nog twee geprikt”, zei verdediger Shuremy Felomina na afloop. Met prikken bedoelde hij doelpunten maken. Iets waar de ploeg dit seizoen nogal moeite mee heeft. Zo ook tegen Groene Ster. FC Lienden is nog zoekende, erkent ook Felomina. ,,We moeten eigenlijk onze speelstijl nog vinden. Dat is niet gek met zoveel nieuwe jongens in de ploeg, maar als je onze eerste helft bekijkt zie je dat we inderdaad nog niet helemaal weten wat we doen.”

Tot aan de zestien was het prima wat de thuisploeg liet zien, maar het gemis van een échte spits kwam de ploeg ook tegen Groene Ster duur te staan. ,,Geen killersmentaliteit voorin; dat missen we echt hoor.”

,,Conditioneel waren we een stuk beter dan zij. Daarom denk ik echt dat een doelpunt eraan zat te komen, maar het mocht niet zo zijn. Met een 0-0 mogen we niet tevreden zijn”, zei Felomina. Die wel een stijgende lijn ziet in het spel van de derdedivisionist. ,,Ik denk ook niet dat we ons al af moeten schrijven voor een plek bij de bovenste ploegen dit seizoen. We zijn pas net begonnen. Ik geloof er in dat we sterker worden. Met twee punten uit drie wedstrijden mogen we natuurlijk niet tevreden zijn, maar we groeien beetje bij beetje meer naar elkaar toe. Dan komen de resultaten vanzelf wel.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal