Volledig scherm
Gert Kruys zat tijdens het verloren duel met Excelsior’31 (2-6) voor het laatst op de bank bij DOVO. © Foto Ruud Voest

Gert Kruys en DOVO per direct uit elkaar

VEENENDAAL - Gert Kruys en DOVO nemen per direct afscheid van elkaar. Na vier nederlagen op rij heeft de club besloten de samenwerking eerder dan gepland te beëindigen.

Na de beschamende 2-6 nederlaag tegen Excelsior’31 zag de club geen toekomst meer in een langere samenwerking tussen beide partijen. ,,Natuurlijk had ik een afscheid van DOVO liever anders gezien. In het begin van het seizoen gaf ik al aan dat dit mijn laatste jaar bij de club zou zijn. Dat was geen verrassing, want mijn contract liep aan het einde van het seizoen af. Dat einde had ik me echter anders voorgesteld, maar ja, het is de voetbalwereld en als het bij de profclubs kan gebeuren, dan kan het ook bij DOVO”, liet Kruys weten.

Kruys loodste DOVO in zijn eerste seizoen vanuit de hoofdklasse naar de derde divisie. Daarin eindigde DOVO als negende en vorig jaar als elfde. Dit seizoen gaat het een stuk minder met de Veenendaalse ploeg; na elf wedstrijden staat het vijftiende en incasseerde het al 33 doelpunten.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal