Volledig scherm
Soufiane Laghmouchi in duel met VVSB speler Frans van Niel (l) en VVSB speler Jordy Zwart. © Remko Kool/ProShots

GVVV loopt in val VVSB

NOORDWIJKERHOUT - GVVV is tegen VVSB tegen een onnodige nederlaag opgelopen: 2-0. De Veenendalers domineerden de gehele wedstrijd, maar faalden in de afwerking.

VVSB verraste GVVV in de tweede helft twee keer met een snelle omschakeling, waaruit de thuisploeg beide keren scoorde. Vanuit het niets kwam de 1-0 op het bord. In de 55ste minuut passeerde Mohamed el Osrouti GVVV-verdediger Taoufik Adnane, gaf voor op Tommy Bekooy en de spits schoof de bal daarna moeiteloos binnen: 1-0.

In de 74ste minuut werd El Osrouti diep gestuurd, waarna de rappe spits iedereen de hielen liet zien en voor de 2-0 zorgde. Daarmee kreeg GVVV de rekening gepresenteerd voor het missen van vele kansen. 

Als excuus kunnen de Veenendalers aanvoeren dat ze met een enigszins gehavend team aantraden. Bart Hulsbos was geschorst en Robin Mulder geblesseerd, terwijl spits Jeremy de Graaf de hele week ziek was.  Het doet niets af aan het feit dat de nederlaag volkomen onnodig was.

GVVV: Jansen; Van der Voort (67. Marbouh), Den Hartog, Janssen (67. Latupeirissa), Adnane; Terschegget, De Jong, De Leeuw; Van Eck, Brouwer (67. Aliach),  Laghmouchi.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal