Informatie uit Hardenberg moet TEC aan zege op OFC helpen

TIEL - De kennismaking van TEC met de derde divisie verliep vorige week uitstekend. Dongen werd met 3-1 verslagen en nu wacht horde twee: het ambitieuze OFC.

Volledig scherm
Wimilio Vink nam vorige week de eerste Tielse treffer van het seizoen voor zijn rekening in de wedstrijd tegen Dongen (3-1). © Raphael Drent

Wederom een onbekende tegenstander voor de Tielse ploeg. En dus ondernam trainer Frits van den Berk actie. ,,Ik heb contact gehad met Gert Jan Karsten, de trainer van HHC Hardenberg die ik nog ken van afgelopen seizoen. Zij hebben een paar weken geleden in de beker nog tegen OFC gespeeld. Verloren er met 0-3 van. Een flinke uitslag. OFC speelt sterk reactievoetbal, zei Gert Jan. Ze hebben individueel sterke spelers. We moeten nog maar zien of het ook een sterk team is.’’

De ploeg uit Oostzaan begon net als TEC sterk aan de competitie. Het won met 4-0 van Quick. ,,Of OFC een titelkandidaat is? Weet ik niet. Dat zullen we zondag wel merken. Wat ik wel weet is dat ze enkele spelers hebben gehaald die vorig seizoen nog bij De Dijk speelde’’, merkt Van den Berk op.

De trainer heeft zondagmiddag in elk geval weer de volledige beschikking over Randell Shakison en Migiel Zeller. Beide spelers kampten de afgelopen weken met pijntjes, maar zijn tegen OFC weer inzetbaar. Shakison speelde vorige week tegen Dongen al een helft mee. Robby Holder is nog altijd niet volledig hersteld van zijn enkelblessure. ,,Maar we nemen hem wel mee naar Oostzaan’’, verklapte Van den Berk vast.

OFC-TEC (zondag 14:30 uur, Sportpark OFC in Oostzaan)

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal