Volledig scherm
FC Lienden-aanvoerder Milad Intezar heeft er vertrouwen in dat hij voor komend seizoen een nieuwe club vindt. © BSR Agency

Intezar: ‘Volgend seizoen voetbal ik ergens anders’

LIENDEN - FC Lienden verloor zondag voor de derde week op rij. Koploper Oss’20 diende de Liendenaren een 1-4 nederlaag toe. Speelt het mee dat de toekomst van de club aan een zijden draadje hangt?

,,Eerlijk is eerlijk: het speelt gewoon mee dat de toekomst van de club onzeker is. Zo werkt dat wel. Daar zijn we als team toch mee bezig”, nuanceerde Milad Intezar.

De aanvoerder is bezig aan zijn zevende seizoen bij FC Lienden. ,,Ik heb zo’n beetje alles meegemaakt. Deze situatie kan ik er nog wel bij hebben. Ik schrik niet snel meer ergens van. Aan ons de taak om het seizoen zo goed mogelijk uit te voetballen. Het is voor mij wel duidelijk dat ik bezig ben aan mijn laatste jaar bij FC Lienden en volgend seizoen ergens anders voetbal. Ik hoop in de tweede divisie. Daar heb ik vertrouwen in.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal