Basil Camara vertrok afgelopen februari bij DVS'33 uit Ermelo wegens privéomstandigheden.
Volledig scherm
Basil Camara vertrok afgelopen februari bij DVS'33 uit Ermelo wegens privéomstandigheden. © Bram van de Biezen

Keric en Öztoprak van FC Lienden naar TEC, ook Camara tekent; Onyeike naar VVSB

TIEL -  Samed Öztoprak (21), Dzenan Keric (20) en Basil Camara (27) zijn de volgenden die TEC vanaf deze zomer komen versterken. Dat brengt het aantal spelers voor volgend seizoen naar zes. Het drietal tekent voor één seizoen in Tiel. Obi Onyeike verlaat TEC. Hij gaat - evenals Matthieu van den Assem - bij VVSB voetballen.

Verdediger Keric en middenvelder Öztoprak komen met trainer Hans van de Haar mee van FC Lienden. Keric scoorde één keer voor de Liendenaren. Tielenaar Öztoprak sloot in de winterstop aan bij de Liendenaren

Basil Camara begon dit seizoen nog bij derdedivisionist DVS’33 maar vertrok half februari van dit jaar bij de club uit Ermelo. Privéomstandigheden lagen ten grondslag aan het vertrek van de verdediger, liet de club op de eigen website weten. Camara heeft ook een verleden bij Jong Go Ahead Eagles, WHC uit Wezep en WSV Apeldoorn en speelde in de jeugd van PEC Zwolle.

Onyeike speelde vanaf 2015 bij TEC en ruilt de club komende zomer in voor VVSB uit Noordwijkerhout. Die ploeg komt momenteel uit in de derde divisie zaterdag. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal