Volledig scherm
Archieffoto FC Lienden. © William Hoogteyling

Ook op het veld heeft FC Lienden het zwaar

LIENDEN - De bestuurlijke perikelen binnen FC Lienden zijn inmiddels ook zichtbaar op het veld. De derdedivisionist ging op De Abdijhof met 1-4 onderuit tegen koploper Oss’20.

De ploeg van trainer Hans van de Haar was niet eens de mindere zondagmiddag, maar onverklaarbare momenten brachten de nummer veertien van de ranglijst voor de zoveelste keer in de problemen. FC Lienden startte prima, met veel druk op de bal, maar al na zeven minuten kon Oss’20 simpel combinerend door de as richting de 0-1. Tom Pijnenburg stond aan het eind van een vlotlopende aanval.

Nadat FC Lienden via een rollertje van Milad Intezar en een knal van Guytho Mijland de goalie van Oss’20 aan het werk had gezet, maakte Jos Peltzer er na een halfuur 0-2 van. Opnieuw stond de Liendense defensie te slapen. Peltzer omspeelde doelman Menno Heus en kon de 0-2 binnen tikken.

In de tweede helft counterde Oss’20 in de 68ste minuut naar de 0-3. Opnieuw was Peltzer de doelpuntenmaker. Nog in dezelfde minuut was het 0-4 door een prachtig doelpunt van Tony de Groot.

Mijland redde zeven minuten voor tijd nog de Liendense eer: 1-4.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal