TEC-trainer Arjan van der Laan.
Volledig scherm
TEC-trainer Arjan van der Laan. © BSR Agency

Situatie voor TEC steeds penibeler

TIEL - ,,Het begint met strijd, inzet, lef en durf. Dat was er allemaal. Ik vind het vooral jammer voor de jongens dat ze zichzelf niet belonen”, zei TEC-trainer Arjan van der Laan na de 0-3 nederlaag tegen IJsselmeervogels.

Al bijna vier maanden gaat TEC-trainer Arjan van der Laan zonder overwinning met TEC door het leven. De ploeg incasseert tik na tik, maar geeft de strijd nog niet op. Hoe uitzichtloos die er eigenlijk ook uit ziet. Zeker omdat concurrenten ASWH (2-1 winst op GVVV) en Scheveningen (1-1 tegen De Treffers) wel punten pakten. ,,Het wordt er niet makkelijker op, maar we hopen aan het eind van dit seizoen hoger te staan dan nu”, hoopt Van de Laan vooral.

,,In de uitwedstrijd tegen IJsselmeervogels werden we weggetikt. Dat was nu anders. Tot de 85ste minuut hebben we er een echte wedstrijd van gemaakt.” Doelpunten van Gillian Justiana (41ste minuut), Danny van den Meiracker (85ste) en Ahmed al Azzouti (86ste) deden TEC uiteindelijk de das om.

Omdat de concurrenten dus wel punten pakten, wordt de situatie voor TEC steeds penibeler. Scheveningen staat nu vijf punten boven de Tielse formatie en ASWH nadert TEC tot op één punt.

Amateurvoetbal