Volledig scherm
Jan-Willem Stronks. © Nico Brekelmans/Pro Shots

Stronks na 14 maanden blessureleed wedstrijdfit

GROESBEEK - Jan-Willem Stronks heeft zijn eerste volledige wedstrijd gespeeld na zijn zware knieblessure. De linkspoot deed maandagavond negentig minuten mee bij De Treffers in het vriendschappelijke duel met Jong Roda JC (0-4 nederlaag). De Aaltenaar scheurde een kleine veertien maanden geleden de voorste kruisband van zijn linkerknie af.

Naast Stronks deden bij de Groesbeekse tweededivisionist slechts een aantal reserves mee. Het team werd aangevuld met spelers uit het zaterdagteam en de jeugd.

Stronks zit zaterdagavond op de bank als De Treffers op eigen veld aantreedt tegen Kozakken Boys, de nummer vijf van de tweede divisie. „Hij is klaar om minuten te maken in een competitiewedstrijd", bevestigt trainer Anton Janssen, die niet kan beschikken over Bas Hendriks. De Boxmeerse middenvelder is voor drie wedstrijden geschorst na zijn rode kaart tegen Katwijk (2-2).

Linksback Bram Eltink mist het duel met Kozakken Boys ook. Hij heeft een heupblessure. Wesley Meeuwsen sluit wel weer aan bij De Treffers. De spits is fit genoeg om op de bank te zitten na zijn hamstringblessure.

Amateurvoetbal