Volledig scherm
Danny van den Meiracker (oud-FC Lienden-speler) en Ahmed el Azzouti (r) scoorden beide tegen TEC. © BSR Agency

TEC hard onderuit bij koploper IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - IJsselmeervogels en TEC waren beide met twee zeges goed aan de competitie begonnen en dus kon er in de onderlinge wedstrijd al wel gesproken worden over een zekere ‘topper’. Die ‘topper’ werd door de thuisploeg eenvoudig met 5-1 gewonnen.

Na vijf minuten voetballen hadden beide ploegen er al één doelpunt in liggen. IJsselmeervogels opende na één minuut de score via Ahmed el Azzouti en vier minuten later maakte Koen van der Biezen er 1-1 van. Voor de spits van TEC zijn eerste doelpunt van het seizoen. Toch ging TEC met een achterstand de rust in, nadat Mike van de Laar (26ste minuut) en Danny van den Meiracker (strafschop, 33ste minuut) er 2-1 en 3-1 van maakten.

In de tweede helft prikte de thuisploeg er via Jeffrey Buitenhuis en Gwaeron Stout nog twee bij en liep TEC uiteindelijk tegen een flinke nederlaag op. Daardoor zakt TEC naar de zevende plek. IJsselmeervogels voert de ranglijst van de tweede divisie aan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal