Volledig scherm
Robbie Holder raakte namens TEC nog de lat tegen Rijnsburgse Boys. © BSR Agency

TEC na rode kaart in slotfase onderuit

RIJNSBURG - De zevende nederlaag op rij voor TEC is een feit. Bij Rijnsburgse Boys leed de ploeg van trainer Arjan van der Laan een 1-0 nederlaag. Na de rode kaart van Julian Calor (77ste) minuut, besliste Dani van der Moot het duel in Rijnsburgs voordeel.

De eerste helft van het duel tussen de nummers zeven en zestien van de tweede divisie was niet al te spectaculair. Doelman Jan Schimmel redde een paar keer op Rijnsburgse inzetten en aan de andere kant stond doelman Richard van Nieuwkoop in de weg bij een poging van TEC.

In de tweede helft bleek Schimmel opnieuw een sta-in-de-weg voor Rijnsburgse Boys. Hij redde een aantal keer fraai en na en uur spelen stond de lat een treffer van de thuisploeg in de weg. Even later was dat ook aan de andere kant het geval. Robbie Holder zag Van Nieuwkoop uit zijn doel staan, probeerde het van afstand, maar raakte de lat.

In de 77ste minuut kwam TEC met tien man te staan, nadat Julian Calor zijn tweede gele kaart van de middag ontving. Het duurde vervolgens niet lang (80ste minuut) voordat de eerste treffer van de middag erin lag. Dani van der Moot tikte de 1-0 binnen na een voorzet van Jaïro Schet.

In de slotfase wisselde TEC aanvallend, maar kwam het er niet meer aan te pas. Het was juist Schimmel die nog enkele ballen uit het doel werkte.

Amateurvoetbal