Volledig scherm
TEC-trainer Arjan van der Laan. © BSR Agency

TEC-trainer Arjan van der Laan: ‘Ploeg heeft flinke knauw gehad’

TIEL - Na de tik in Volendam (3-1 verlies) kan TEC zaterdagavond flink aan de bak tegen IJsselmeervogels. Aan de eerdere ontmoeting tussen beide ploegen bewaart trainer Arjan van der Laan geen goede herinneringen. Zijn ploeg kreeg toen met 5-1 klopt.

,,De beste ploeg waar we tot nu toe tegen gespeeld hebben”, is Van der Laan van mening. De nummer drie van de ranglijst was in Bunschoten-Spakenburg een maatje te groot voor TEC. Maar Van der Laan acht zijn ploeg niet kansloos. ,,Ik blijf er bij dat in deze competitie iedereen van elkaar kan winnen. Wij dus ook van IJsselmeervogels. Ik denk dat ik goed in kaart heb hoe IJsselmeervogels speelt. Daar moeten we op anticiperen.”

Van der Laan hoopt ook vooral dat zijn spelers de klap van vorige week te boven zijn. ,,Dat was een mentale tik. De ploeg heeft daardoor een flinke knauw gehad en daar moeten we ons overheen zetten.”

De trainer kan in elk geval weer beschikken over Robbie Holder. Hij is herstelt van een virus waar hij enkele weken mee kampte. ,,Fijn dat ik in deze tijd over iedereen kan beschikken. We hebben elkaar hard nodig.”

TEC pakte in 2020 alleen tegen ASWH één punt. De andere drie wedstrijden gingen allemaal verloren.

TEC - IJsselmeervogels (zaterdag 18.00 uur, sportpark De Lok in Tiel)

Amateurvoetbal