Obi Onyeike ijdens de wedstrijd Jong Sparta Rotterdam-TEC (3-1) vorige week.
Volledig scherm
Obi Onyeike ijdens de wedstrijd Jong Sparta Rotterdam-TEC (3-1) vorige week. © foto: Carla Vos

TEC uit op herstel tegen Noordwijk

TIEL - Tiel staat zaterdag vanzelfsprekend in het teken van het fruitcorso, maar tussen de bedrijven door staat om 18.00 uur de wedstrijd tussen TEC en Noordwijk op het programma. Twee ploegen die het afgelopen seizoen vanuit de derde divisie naar de tweede divisie promoveerden en elkaar op dit niveau voor het eerst tegenkomen. 

Na de prima start van TEC staat de ploeg van trainer Arjan van der Laan inmiddels weer met beide benen op de grond. Noordwijk staat met tien punten uit vier wedstrijden bovenaan en won dit seizoen al van Koninklijke HFC (4-1), Rijnsburgse Boys (0-1) en ASWH (5-1). TEC staat met zes punten nog net in het linkerrijtje.

TEC-Noordwijk (zaterdag 18.00 uur, sportpark De Lok in Tiel). 
TEC afwezig: Koen van der Biezen (enkel).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. DFS volgend seizoen definitief vierdeklasser

    DFS volgend seizoen definitief vierdeklas­ser

    OPHEUSDEN - De wens van voetbalvereniging DFS komt uit: de eersteklasser degradeert in één klap naar de vierde klasse. Normaal moeten clubs dat traject via opeenlopende degradaties afleggen. Bijna twee maanden geleden trok het bestuur van de Opheusdense club definitief de stekker uit het prestatievoetbal. Een verzoek bij de KNVB om na de zomer in de kelderklasse uit te komen, is nu door de bond toegezegd. Door de terugtrekking komt er in onderliggende klassen ruimte voor promotie.

Amateurvoetbal