Volledig scherm
Guytho Mijland draagt het shirt van FC Lienden weer. © , BSR Agency

Teruggekeerde Mijland maakt rentree bij FC Lienden

LIENDEN - Hij trainde alweer een tijdje mee bij de derdedivisionist, maar nu is Guytho Mijland ook écht weer teruggekeerd bij FC Lienden. De aanvaller maakte tegen Jong ADO Den Haag zijn eerste minuten van het seizoen.

Mijland verruilde in de zomer van 2018 Hercules voor FC Lienden. De rappe aanvaller degradeerde het afgelopen seizoen met FC Lienden naar de derde divisie maar speelde een prima seizoen. De 23-jarige Mijland verliet FC Lienden na de degradatie aan het eind van vorig seizoen en ging op zoek naar een nieuwe club. Die vond hij niet. 

Na een tijdje meetrainen bij de ploeg van Hans van de Haar, keerde Mijland dit weekend tegen Jong ADO Den Haag weer terug in het elftal. Omdat hij er later bij kwam, draagt de aanvaller dit seizoen nummer 4. Dat was het nummer van Abdel Metalsi, die halverwege september FC Lienden inruilde voor SKF Sered uit Slowakije.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal