Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans van de Haar. © BSR Agency

Van de Haar stopt na dit seizoen bij FC Lienden

LIENDEN - Hans van de Haar stapt na dit seizoen op bij FC Lienden. De trainer gaat op zoek naar een nieuwe club.

Deze week liet het bestuur van de derdedivisionist al weten er na dit seizoen mee te stoppen. Alle bestuursleden stelden hun functie beschikbaar. Daardoor hangt de toekomst van FC Lienden zondag 1 aan een zijden draadje, omdat ook de hoofdsponsor op 30 juni 2020 stopt. Van de Haar is solidair: ,,Ik maak het seizoen ook af en ga dan op zoek naar een nieuwe uitdaging.”

Van de Haar is na dit seizoen - verdeeld over twee periodes - ruim vijf jaar trainer van de huidige nummer veertien van de derde divisie zondag. In zijn eerste periode bij de club behaalde Van de Haar de meeste successen, met het algeheel amateurkampioenschap, twee topklassetitels en de Super Cup. In het seizoen 2017-2018 keerde Van de Haar drie wedstrijden voor het einde terug bij FC Lienden en hield hij de club in de tweede divisie. Vorig seizoen degradeerde hij met FC Lienden via de nacompetitie alsnog naar de derde divisie.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal