Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans van de Haar. © BSR Agency

Van de Haar trots maar niet blij met internationals

LIENDEN - FC Lienden miste tegen Gemert (1-3 verlies) meer dan een handvol spelers door blessures, een schorsing van Frank Wiafe en interlandverplichtingen van Milad Intazar voor Afghanistan en Shanon Carmelia voor Curaçao.

,,Ik ben trots dat Milad en Shanon voor hun land kunnen spelen”, vertelde Van der Haar. ,,Maar blij ben ik er zeker niet mee. En ook niet met de KNVB, die op geen enkele manier wilde meewerken om de wedstrijd te verzetten.” Van der Haar zag zijn ploeg in twee wedstrijden al vijf punten morsen, maar wanhoopt niet. ,,Pas over een wedstrijd of acht zal er meer duidelijk zijn.”

Volgende week komt met Groene Ster uit Heerlerheide opnieuw een ploeg die promoveerde naar de derde divisie naar De Abdijhof. Die ploeg haalde al negen punten uit drie wedstrijden.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal