Volledig scherm
Hans van de Haar tijdens de training van FC Lienden, eerder dit seizoen. © Foto Raphael Drent

Van de Haar: ‘Zijn niet met de beste reeks bezig’

LIENDEN - Hans van de Haar wil bij FC Lienden ‘met een klapper afscheid nemen’, maar de realiteit is na de 1-0 nederlaag bij hekkensluiter dat de ploeg vooralsnog op een teleurstellende veertiende plek staat.

Die klapper (een kampioenschap) lijkt er dit seizoen niet in te zitten. Even leek FC Lienden richting de top van de derde divisie zondag te kruipen, maar na twee nederlagen op rij staat de ploeg dichter bij de nummer laatst dan bij de nummer zes.

Tegen Quick leek het eigenlijk nergens op wat FC Lienden liet zien. ,,Afspraken werden niet nagekomen. En van wat we op de training oefenen, heb ik niets teruggezien. We hebben maar twee keer op doel geschoten”, baalde Van de Haar.

Quick deed dat veel vaker. ,,Het had wel 5-0 kunnen zijn”, vond de trainer. Maar meer dan één tegendoelpunt bleef FC Lienden bespaard. Dat ene doelpunt werd in de eerste helft gemaakt door Giovanni Linnenbank, die uit een corner bij de eerste paal binnen kopte. ,,We kwamen onze afspraken ook daar weer niet na. Ja, dan word ik wel boos.” De punten stromen niet zo makkelijk binnen de laatste weken bij FC Lienden. ,,We zijn zeg maar niet met de beste reeks van het seizoen bezig.”

Tegen Quick viel ook spits Guyon Fernandez nog eens geblesseerd uit. FC Lienden speelt voor de winterstop nog twee keer: zondag thuis tegen koploper Oss’20 (dat nog geen wedstrijd verloor dit seizoen), een week later gaat FC Lienden op bezoek bij EVV.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal