Volledig scherm
TEC-trainer Arjan van der Laan. © Foto Raphael Drent

Van der Laan: ‘We staan waar we horen te staan’

HARDENBERG - TEC kwam zaterdag tegen HHC Hardenberg prima voor de dag, maar stond aan het eind van de rit opnieuw met lege handen. De 2-1 nederlaag betekende alweer de derde nederlaag op rij voor de ploeg van trainer Arjan van der Laan.

Het Tielse spel leek in elk geval wel weer ergens op. Dat was tegen Quick Boys - een week eerder - niet zo. ,,Ik ben in elk geval blij dat we weer kansen kregen, dat was in de afgelopen weken amper het geval. Zonde dat we ze nu niet verzilverde”, vond Van der Laan.

Serge Fatima had HHC op 1-0 gekopt en oud-HHC’er Matthieu van den Assem schoot TEC vijf minuten voor rust op gelijke hoogte. In de tweede helft bleef TEC de nummer twee van de ranglijst goed partij geven, maar was het Rutger Etten die uit een sublieme pass van Rick Hemmink de 2-1 achter Schimmel prikte.

 Het derde verlies op rij.  ,,We staan waar we horen te staan”, vindt Van der Laan. ,,We moeten zorgen dat we tegen de ploegen die om ons heen staan punten gaan pakken. Dat doen we nu nog te weinig. Die wedstrijden worden straks wel cruciaal.”

Zaterdag (18.00 uur) komt GVVV naar De Lok in Tiel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal