Tour de France

 1. Dat een jochie van 21 een manier vond om door de tijd te reizen
  PREMIUM
  Column

  Dat een jochie van 21 een manier vond om door de tijd te reizen

  21 september
 2. ‘Roglic is een nederige winnaar en een groots verliezer’
  PREMIUM

  ‘Roglic is een nederige winnaar en een groots verliezer’

  21 september
 1. ‘Ik genoot als kind van Contador en Schleck, nu heb ik zelf het geel’
  Pogacar grijpt de macht

  ‘Ik genoot als kind van Contador en Schleck, nu heb ik zelf het geel’

  Tadej Pogacar wordt zondag gehuldigd als jongste na-oorlogse winnaar van de Tour de France. De Sloveen, die maandag zijn 22ste verjaardag viert, wil vooral dezelfde jongen blijven die hij was voor zijn succes. ,,Er zullen zeker dingen anders worden, maar ik wil hetzelfde blijven, op dezelfde manier blijven trainen en koersen”, zei de aanstaande Tourwinnaar op de traditionele persconferentie.