Automobilisten die woensdagavond de rode kruizen bij de Galecopperbrug bij Utrecht negeerden, zijn door aannemer Ralph Hendriksen klemgereden.
Volledig scherm
Automobilisten die woensdagavond de rode kruizen bij de Galecopperbrug bij Utrecht negeerden, zijn door aannemer Ralph Hendriksen klemgereden. © Rijkswaterstaat Verkeersinformatie

Aannemer Ralph rijdt spookrijders klem op A12 bij Utrecht: ‘Van zulke jongens wil je er meer’

Acht automobilisten die woensdagavond de rode kruizen bij de afzetting van de Galecopperbrug A12 bij Utrecht negeerden, zijn door een aannemer klemgereden. Daardoor is voorkomen dat ze al spookrijdend weer tussen het andere verkeer zouden komen.

  1. Gedeputeerde Arne Schaddelee nu zelf hoofdrolspeler in debacle van sneltram die (nog) niet kan rijden
    PREMIUM

    Gedeputeer­de Arne Schaddelee nu zelf hoofdrol­spe­ler in debacle van sneltram die (nog) niet kan rijden

    Door het geblunder met de vergunningsaanvraag van de sneltram naar Nieuwegein/IJsselstein is gedeputeerde Arne Schaddelee (ChristenUnie) hoofdrolspeler geworden van een nieuw tramdebacle bij de provincie Utrecht. Dat deze nachtmerrie juist hém treft is pikant, omdat de politicus in de vorige periode bekendstond als een van de statenleden die zich het felst uitliet over de (bestuurlijke) missers tijdens de aanleg van de Uithoflijn.