Duurzame kleding in de rekken. In Houten heeft de Fairtrade werkgroep op een rijtje gezet in welke winkels je het kunt kopen.
Volledig scherm
Duurzame kleding in de rekken. In Houten heeft de Fairtrade werkgroep op een rijtje gezet in welke winkels je het kunt kopen. © Rink Hof (111305)

App laat zien waar je ‘eerlijke kleding’ kunt kopen in Houten

Waar koop je eerlijke kleding? In Houten kun je daarvoor terecht in elf winkels. De Fairtrade werkgroep Houten heeft ze opgenomen in een online routekaart.

 1. Deze acht studenten fietsten tienduizenden euro's bij elkaar voor Daphne, die haar vader plots verloor aan een hartstilstand
  PREMIUM

  Deze acht studenten fietsten tienduizen­den euro's bij elkaar voor Daphne, die haar vader plots verloor aan een hartstil­stand

  In 3,5 week fietsten ze zo’n 2800 kilometer om geld in te zamelen voor onderzoek naar de preventie van hart- en vaatziekten. En dat terwijl deze acht Utrechtse studenten voor die tijd nog nóóit op een racefiets hadden gezeten. Vandaag reikten ze een cheque uit aan het UMC Utrecht met 46.199,78 euro. „Voor dit doel wordt vaak maar weinig geld ingezameld.”
 1. Massale zoektocht in Winterswijk naar vermiste Tim (34)
  Play

  Massale zoektocht in Winters­wijk naar vermiste Tim (34)

 2. Auto schiet op de verkeerde baan en knalt op vrachtwagen Ede
  Play

  Auto schiet op de verkeerde baan en knalt op vrachtwa­gen Ede