Autobrand in de Utrechtse wijk Zuilen, waarbij agenten onderzoek doen nadat de brandweer heeft geblust.
Volledig scherm
Autobrand in de Utrechtse wijk Zuilen, waarbij agenten onderzoek doen nadat de brandweer heeft geblust. © 112Mediautrecht

Auto gaat na harde knal volledig in vlammen op

In de Utrechtse wijk Zuilen is vannacht een auto compleet uitgebrand. Dat gebeurde op de Stauntonstraat en waarschijnlijk met opzet.

In de nacht van woensdag op donderdag brak het vuur in de geparkeerde Volkswagen Polo rond 04.15 uur uit.  Buurtbewoners merkten het vuur op nadat zij een harde knal hoorden. Bij een blik naar buiten zagen zij direct vlammen en waarschuwde zij de brandweer.

Brandweerlieden hadden het vuur snel onder controle maar van de auto bleef weinig over. De politie gaat uit van brandstichting en doet later vandaag onderzoek, nadat in de omgeving ook al is gezocht naar mogelijke sporen.

  1. Jelle (25) werkt in het 'coronacallcenter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen
    PREMIUM

    Jelle (25) werkt in het 'coronacall­cen­ter’: ik ben inmiddels heel goed geworden in het gerust stellen van mensen

    Een van de apps waar premier Mark Rutte gisteren in zijn persconferentie over sprak, draait al op volle toeren: de Corona-Check-app. Met de app kun je online je gezondheid bijhouden, onder toeziend oog van medici verbonden aan het UMC Utrecht. Vertrouwen zij het niet? Dat wordt je gebeld vanuit het ‘coronacallcenter’. Een kijkje in de keuken van dé app van het moment. „De meest gestelde vraag: heb ik corona?”