Volledig scherm
De auto van de dronken bestuurder, precies ter hoogte van het Bob-bord langs de A2. © 112mediautrecht

Beschonken bestuurder bij BOB-bord in de fout

Juist ter hoogte van een billboard dat oproept om zonder slok op achter het stuur te kruipen, ging vannacht een automobilist in de fout. Tussen Utrecht en Maarssen raakte hij omstreeks 01.00 uur op de parallelbaan van de A2 de macht over het stuur kwijt.

Hij reed daarna eerst tegen de vangrail en raakte vervolgens een taxibusje dat op de rechterrijstrook reed. Dat kwam na een pirouette zwaar beschadigd tot stilstand. Wonder boven wonder raakte niemand gewond. De bestuurder van de personenauto moest blazen. Hij bleek te veel gedronken te hebben en is aangehouden.

Een bergingsbedrijf voerde beide auto’s af. De snelweg was een uur lang afgesloten voor het verkeer.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Vanavond staat de Californische band The Growlers in Ronda in TivoliVredenburg. Hun muziek wordt niet voor niets beach goth genoemd: de band mixt surf, garagerock, pop en psychedelica. Dit jaar bracht The Growlers het nieuwe studioalbum Natural Affair uit, waarop de band zich meer laat inspireren door energieke new wave funk en dansbare disco. De zaal opent om 19.00 uur, de band speelt de eerste klanken om 19.45 uur. Tickets zijn 23,35 euro en zijn hier te bestellen.