Jopie Pluijser neemt maandagochtend haar stemformulier in ontvangst in het stembureau in de Allemanswaard in Amerongen. Op de achtergrond Gert-Jan van den Brink.
Volledig scherm
PREMIUM
Jopie Pluijser neemt maandagochtend haar stemformulier in ontvangst in het stembureau in de Allemanswaard in Amerongen. Op de achtergrond Gert-Jan van den Brink. © William Hoogteyling

Bij het stembureau in Amerongen kwamen medewerkers vanochtend te laat: ‘Gewoon niet goed gekeken’

De eerste dag van de verkiezingen ging in Amerongen een beetje piepend en krakend van start. Pas om vijf over acht was het aantal leden van het stembureau compleet. Ruim een halfuur later dan gepland. Het toverde een voorzichtige glimlach op het gezicht van voorzitter Heleen van Dokkenburg. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    8

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?