Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum.
Volledig scherm
PREMIUM
Ed naast de grote balen kuilgras voor de deur in Leersum. © William Hoogteyling

Bizarre burenruzie Leersum voorbij? Huisbaas Frans begraaft strijdbijl en wil muur van hooibalen verwijderen

In het hoogopgelopen conflict tussen de huurder van een chalet in het lommerrijke buitengebied van Leersum en zijn huisbaas lijkt de kou uit de lucht. ‘De hooibalen worden weggehaald en de tuin wordt hersteld.’

5 reacties

 • M R Hat

  4 maanden geleden
  Man, man, man. Ook al is het pittig wanneer je als eigenaar niet bij je kinderen kunt gaan wonen. Dit gaat toch echt te ver. Misschien een klein huisje nog neerzetten. ... Kan iedereen wonen.
 • Jan Schamp

  4 maanden geleden
  Ik neem aan dat de tuin ook bij het gehuurde pand hoort? Dan is de huurbaas ook in overtreding een flinke boete en schadeclaim is dan op zijn plaats.
 • Nicky Jansen

  4 maanden geleden
  Misschien dat de camping van Frans, in het buitengebied van Leersum te veel hinder ondervond van deze agressieve houding van de camping baas?
 • Linda

  4 maanden geleden
  Wat vreselijk dat iemand zo ver gaat in z'n zin doordrijven. Niveau van een 4 jarige. Wat ontzettend zonde van die mooie tuin. Hoop dat er nu meer oog wordt gehouden op deze verhuurder.
 • Johann Janssen

  4 maanden geleden
  huurbaas kruipt terug in zijn vesting. een flinke boete en herstel van de tuin zou in deze wel op zijn plaats zijn.
 1. Ernstige zieke Hans (72), de allereerste tatoeëerder in Utrecht, stopt: ‘Ik wilde in het harnas sterven’
  PREMIUM

  Ernstige zieke Hans (72), de allereer­ste tatoeëer­der in Utrecht, stopt: ‘Ik wilde in het harnas sterven’

  Hij was van plan om ‘in het harnas te sterven’. Midden in zijn zaak, het liefst met de tatoeëernaald in de hand. Dat gaat Hans van Tol (72), eigenaar van de oudste tattooshop van de stad, niet lukken. Hij is ernstig ziek en moet na veertig jaar afscheid nemen van zijn ‘kind’: Utrecht Inkt. Over zwaluwen en zeemeerminnen, bizarre tattoo-verzoeken en afscheid nemen.
 2. Den Dolder is blij dat er geen zedendelinquenten meer komen: ‘Maar rustig zal het hier nooit worden’
  PREMIUM

  Den Dolder is blij dat er geen zedendelin­quen­ten meer komen: ‘Maar rustig zal het hier nooit worden’

  Natuurlijk zijn ze blij met het besluit van minister Dekker om geen zedendelinquenten meer te plaatsen in de forensische psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. Na de gruwelijke moord in 2017 op Anne Faber door Michael P., cliënt van Fivoor, streden de buurt en de gemeente Zeist voor een veiliger Den Dolder. ,,Dit is mooi, maar rustig zal het hier nooit worden”.