Volledig scherm
De caravan wordt uit het water getakeld © IJsselstein 2.0

Caravan schiet los en eindigt in sloot in IJsselstein: geplande vakantie valt in het water

Aan de Baronieweg in IJsselstein raakte vanmorgen een caravan te water. Door onbekende redenen schoot deze los van de auto. Er raakte niemand gewond, maar de caravan liep flinke waterschade op. 

Het ongeval gebeurde vanmorgen om 09.50 uur toen de auto -nog met caravan- langs de Baronieweg in IJsselstein reed, even voorbij de kruising met het Basiliekpad. Om onbekende redenen schoot de caravan los van de trekkende auto en raakte via het naastgelegen fietspad in een sloot. 

Volgens de site ijsselstein20.nl was de caravan van een bejaard echtpaar die hem net uit de stalling had gehaald. Ze zouden de caravan willen laten controleren om er vervolgens mee op vakantie te gaan. 

Bij het voorval raakte niemand gewond: de inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij. De caravan werd uit de sloot gehaald en afgevoerd. De politie kon melden dat deze veel waterschade had, onbekend is of de caravan nog op te knappen is. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Het Nederland Volksbuurtmuseum in Utrecht heeft vanaf vandaag een nieuwe tentoonstelling, ditmaal over de Zeven Steegjes. Dit is één van de volksbuurten van Utrecht en is beroemd door zijn bewoners en het monumentale karakter. Het gaat om ongeveer 125 woningen verdeeld over zeven autovrije stegen. De kenmerkende huisjes zijn gebouwd in de periode tussen 1842-1867 achter de Oudegracht. Het museum aan de Waterstraat 27 wil laten zien wat er, zeker na een grote renovatie in 1992, allemaal veranderd is in het buurtje. De tentoonstelling is te zien tot en met 16 februari 2020 en omvat, als de bezoeker dat wil, ook een rondleiding door De Zeven Steegjes en een lunch bij de stadsbrasserie ‘De Utrechter’. Meer informatie: volksbuurtmuseum.nl