Cor (74) runt de allergoedkoopste benzinepomp van Utrecht en dit is hoe hij het doet

videoTanken kan door de droneaanval op twee olie-installaties in Saoedi-Arabië volgens kenners een duur grapje worden. Reden genoeg om uit te zoeken waar je in Utrecht nog goedkoop kunt tanken. En dan komen we al gauw uit bij de Gageldijk, waar je nog ‘gewoon’ door een mens van vlees en bloed wordt geholpen.

Het is iedere ochtend een vast ritueel bij Cor Iesberts (74): iemand gaat even snel een paar honderd meter verderop aan de Gageldijk kijken wat BP doet. De literprijs die dáár op het bord staat, bepaalt vervolgens wat er bij Iesberts aan de pomp moet worden betaald.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    De lichtshow Keys of Light, waarbij lichtprojecties bewegen op de muziek van een speciale piano, gaat vanavond om 21.00 uur in première. Zo weet de volledig ingepakte Domtoren dagelijks tot en met 21 december toch nog de aandacht te trekken. Verschillende bekende pianisten zullen de piano komen bespelen om daarmee lichtprojecties op de stijgers te creëren. En op 22 november zullen duizenden recreatielopers de verlichte Domtoren passeren als onderdeel van een hardlooproute door het centrum van de stad.